144.000 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ..


Υπάρχουν προφητείες για τους 144.000 Εργάτες Φωτός στην Αποκάλυψη, στους Σμαράγδινους Πίνακες του Ερμή του Τρισμέγιστου, από τον Αστάρ Κομάντ, από τον Σανάντα, από τους ιθαγενείς Αμερικανούς και από πολλούς άλλους. Ένα μεγάλο κάλεσμα βγήκε προς όλους τους Εργάτες Φωτός στο γνωστό σύμπαν, να έρθουν εδώ να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τον πλανήτη αυτό μέσα από τη διαδικασία Ανάληψης. Πρόκειται για μια από τις πιο μυστηριώδεις ομάδες που έχουν αναφερθεί στη Βίβλο. Πολλές αιρέσεις έχουν ισχυριστεί πως είναι αυτοί.

ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 144.000;

Η Αποκάλυψη και οι Σμαράγδινοι Πίνακες προέβλεψαν και προφήτεψαν την άφιξη των 144.000 Εργατών Φωτός που θα σώσουν τη Γη από τις “Δυνάμεις του Σκότους” κατά τη διάρκεια του ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ της Kali Yuga. Οι περισσότεροι από τους 144.000 Εργάτες Φωτός βρίσκονται τώρα εδώ και είναι στη διαδικασία “Αφύπνισης”, καθώς ξυπνάει ο Θεϊκός σκοπός και η αποστολή τους στη Γη. Η πλειονότητα των 144.000 είναι προηγμένοι ενσαρκωμένοι Αστρόσποροι από προηγμένους πλανήτες, αν και κάποιοι απ΄αυτούς είναι προηγμένες γήινες ψυχές.

ΑΣΤΑΡ

Οι Αστάρ Κομάντ προέβλεψαν ότι αυτοί που θα αναληφθούν στο πρώτο κύμα θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη Γη σε ανειλημμένη μορφή, για να αφυπνίσουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα στην ευκαιρία της Ανάληψης. Τα “Κλειδιά του Ενώχ” συμφωνούν με την προφητεία αυτή, μιλώντας για την απρόσμενη παρουσία 144.000 Ανειλημμένων Δασκάλων στη Γη, οι οποίοι θα μεταμορφώσουν τον κόσμο και θα διώξουν τα νέφη του σκότους και της απόγνωσης.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Η εμφάνιση 144.000 δασκάλων βρίσκεται επίσης και στις προφητείες των Ιθαγενών Αμερικανών. Τον Απρίλιο του 1983, ο Harley Swiftdeer, Δάσκαλος Ιατρικής, δήλωσε πως “144.000 Χορευτές του Ήλιου (Sun Dance) φωτισμένοι δάσκαλοι θα ξυπνήσουν ολοκληρωτικά στα πνευματοσαρκία τους. Θα αρχίσουν να συναντιούνται μέσα στα δικά τους Μερκάμπα και θα γίνουν μεγάλη δύναμη Φωτός, που θα βοηθήσει την υπόλοιπη ανθρωπότητα να χορέψει το όνειρό της ξυπνητή.”

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Εδώ επίσης μας δίνεται μία εξήγηση για τους 144.000, οι οποίοι αναφέρονται στην Αποκάλυψη. Αποκάλυψη κεφάλαιο 7, αναφέρεται σε αμέτρητο αριθμό από κάθε έθνος, ντυμένοι με κάτι που ο Ιωάννης εξέλαβε ως λευκές τήβεννοι. Θα μπορούσε να είναι η εντύπωσή του από τα φωτεινά σώματα του πλήθους που ακολουθεί αφυπνισμένο τους 144.000, ώστε να ανυψωθεί με το δεύτερο και τρίτο κύμα της Ανάληψης. Ο Ιωάννης αναφέρει επίσης πως αυτοί θα είναι εκείνοι που εξαγνίστηκαν  από την εποχή της μεγάλης δυστυχίας, μια περίοδο επτά ετών με πολλές δοκιμασίες. Αυτό ίσως αντιστοιχεί στις φυσικές καταστροφές που προβλέφθηκαν ως αναγκαίες για να καθαριστεί η Γη από τον βιομηχανικό πολιτισμό και τη μόλυνση, πριν από τη δική της Ανάληψη.

KALI YUGA

Η Γη (μαζί με το ηλιακό σύστημα) ολοκληρώνει μία περιστροφή γύρω από τον Γαλαξία κάθε 25.920 χρόνια. Ο πλήρης κύκλος είναι γνωστός με το όνομα Yuga. Υπάρχουν τέσσερα τμήματα της Yuga. Δύο τμήματα (180°) ανερχόμενης συνείδησης και δύο τμήματα (οι υπόλοιπες 180°) κατερχόμενης συνείδησης. Αυτός ο κύκλος έξαρσης και καταστολής της συνείδησης στη Γη επαναλαμβάνεται από τη δημιουργία της, και αυτό εξηγεί την άρση και την πτώση μεγάλων πολιτισμών στη Γη. Η Kali Yuga είναι το τελευταίο τέταρτο της κατιούσας συνείδησης μέσα τη Yuga. Η Γη τώρα βρίσκεται στην τελευταία άκρη της Kali Yuga. Το βιβλικό αντίστοιχο όνομα για την Kali Yuga είναι το ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. Το ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ δεν είναι το τέλος της Γης, αλλά το τέλος του σκότους και του κακού στη Γη – και η αυγή για την Έβδομη Χρυσή Εποχή της Φώτισης.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Οι περισσότεροι από τους 144.000 τώρα βρίσκονται στη διαδικασία αφύπνισης και βγαίνουν από τη μακρόχρονη εγκεφαλική και πνευματική τους ύπνωση, συνειδητοποιώντας αργά αλλά σταθερά πως βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν στη μεγάλη μεταμόρφωση της Γης. Οι Κυτταρικές Μνήμες των 144.000 είχαν προγραμματιστεί, χρονοκαθοριστεί και πυροδοτήθηκαν να “σκάσουν” αυτή την εποχή και να τους αφυπνίσουν ως προς την αληθινή τους ταυτότητα, την αποστολή και τον λόγο της ενσάρκωσής τους στη Γη αυτή την πλέον κρίσιμη εποχή στην ιστορία του πλανήτη.
Έχουμε μπει στη Μεγάλη Αλλαγή της Γης, και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για όσους αστρόσπορους απέμειναν να κοιμούνται, να καθαρίσουν το πέπλο από τα μάτια τους και να βγουν από το όνειρο του υλισμού, να ανασκουμπωθούν και αναλάβουν το ρόλο τους στη μεταμόρφωση της Γης!
Ο χρόνος της σύγχυσης, του δισταγμού και της κωλυσιεργίας έχει παρέλθει! Είναι ώρα ΟΛΟΙ οι αστρόσποροι να αναλάβουμε τις θέσεις μας. Δεν πρόκειται για αποστολή ρουτίνας, αυτή είναι η Μεγαλύτερη Αποστολή που έχουμε αναλάβει τα τελευταία 200.000 χρόνια! Τα μάτια ολόκληρου του Γαλαξία είναι στραμμένα επάνω μας. Είναι η ώρα που οι Πολεμιστές του Σκότους θα συναντηθούν με τους Πολεμιστές του Φωτός. Είναι η ώρα της Νίκης!

                     ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ 144000 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ?
                                                     144


144 ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΕΤΩΜΑΤΟΣ 
 ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ!!!
144 ΥΠΕΡ ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ   Α-Ω  ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ "ΑΔΑΜΑΝΤΑ" ΘΕΟΓΟΝΙΑ
144 ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 12*12=144https://www.aitherikigrafi.gr/patroa-oysia
ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ https://www.aitherikigrafi.gr/ieros-kodikos-kosmou-600

Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 130.000 ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ. 5 ΜΙΚΡΟΙ ΕΝΙΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 130.000.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ, 26.000 ΧΡΟΝΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ Ι ( ΙΩΤΑ ) – ( ΓΙΩΤΑ ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ
ΕΤΣΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΦΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Ι (ΓΙΩΤΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. Ι (ΓΙΩΤΑ) ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Ι (ΓΙΩΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ι (ΓΙΩΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ Ι (ΓΙΩΤΑ) ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ. Ι
ΟΠΟΥ ΤΟ Ι ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ, ΑΥΤΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΚΛΟ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ!
ΑΡΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΗΣ ΑΚΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ.
ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΟ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΑΡΑ, ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΝ ΤΕΝΤΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΗΜΑ… ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».
ΑΡΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΝΟΟ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΚΟΥΑΤΡΙΛΙΟΝ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΕΛΙΞΗ Ή ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΥΒΡΙΔΙΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο,ΤΙ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΕΝΤΑΞΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙΣ!
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ; ΩΡΑΙΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΟΜΟΥΣ- ΟΡΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;
ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΨΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΥ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ DEADLINE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DEADLINE ΚΑΘΕ 490.000 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ Ή ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΕΨΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Κ

ΚΚΟ
Κ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ

ΠΕΡΣΕΑΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ

ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΠΗΓΗ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ